WebGarden

A WebGarden blogja

Ingyenes facsemetékkel a fenntartható fejlődésért

2019. augusztus 23. 23:15 - webgarden

Kanári-szigetek, Kalifornia, Oregon, Washington, Columbia, Alberta, Montana, Új-Skócia, Görögország, Brazília, Portugália, Algéria, Szibéria, Amazonas - Mindenhol kegyetlen erdőtüzek pusztítanak :(

Mit tehetünk mi, Magyarországon?

Szerencsére világszerte, egyre több helyen ültetnek fákat a civilek, cégek, szervezetek. Bár ez nem adja vissza, ami elégett és elpusztult, de talán ha sokan összefogunk, minimálisan tudjuk csökkenteni a károkat.

Mi is szeretnénk segíteni. Még nincs nagy területünk, amit erdősíteni tudnánk, de van egy kis telek. Hamarosan faiskolát nyitunk, hogy akik szeretnének és tudnak hova fákat ültetni, tőlünk ingyen és bérmentve kaphassanak csemetéket. A kis projektünkről folyamatosan hírt adunk.

Szeretnénk, ha mások is csatlakoznának - ki mivel tudja, tegye jobbá a Földet, ahol élünk <3

kisfa.jpg
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr10015022176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati Budu 2019.10.13. 18:50:58

Üdvözlet!
Nagyra becsülöm az elhatározást és az akaratot. Tiszta szívvel kívánom, hogy minnél sikéres legyen a tevékenységetek!!!
süti beállítások módosítása