WebGarden

A WebGarden blogja

Ghana-EU üzleti fórum Accra, Ghána

2019. július 11. 15:16 - webgarden

Június 13 - 14 között lehetőségünk nyílt bemutatni a SkyDream Cam termékünket ( www.skydream.cam ) és cégünk informatikai szolgáltatásait Accrában, Ghánában, a Ghana-EU üzleti fórumon, mint kiállítók.

04.jpg

Ghána a régió kiemelkedően teljesítő országa, sok üzleti lehetőséggel. Azt tapasztaltuk, hogy a helyi vállalkozások nyitottak az új technológiákra és a fejlődésre. Alapvető szemléletünk és filozófiánk, hogy rugalmasan keressük a piaci szükségletekre a megoldásokat, így nagyon konstruktív megbeszéléseken vagyunk túl és terveink szerint hamarosan elkezdjük értékesítésünket a ghánai piacon.

05.jpg

A SkyDream Cam ( www.skydream.cam ) webkamera alapú marketing megoldásunk, mely szállodák és turisztikai célpontok weboldalára tud havi 3-9 ezer egyedi látogatót hozni, akik potenciális vendégek, nagy sikernek örvendett. Tárgyalásokat folytatunk cégekkel és leendő viszonteladónkkal. Terveink szerint hamarosan telepíthetjük az első webkamerákat az országban, melyek jelenleg unikumnak számítanak a térségben. A turisztikai célú felhasználás mellett felmerültek másfajta igények is, mint például online gyárlátogatásokra vagy biofarmokon használni a SkyDream szolgáltatásait.

17.jpg

A helyi mikrovállalkozásoknak is tudunk megfizethető alternatívát nyújtani, hogy jelen tudjanak lenni az Interneten. Vizsgáljuk annak a lehetőségét is, hogyan tudnánk tudásunkat a ghánai e-kormányzati projektekben hasznosítani.

03.jpg

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy részt vehettünk az EU delegáció vezetőjének, Diana Acconcia nagykövet asszonynak a rezidenciáján adott fogadáson is.

08.jpg

12.jpg

A fórumon a standunkon folyamatos volt az érdeklődés, külön megtisztelő volt vendégül látni Őexcelenciája Mahamudu Bawumia Urat, Ghána alelnökét.

13.jpg

A sűrű ám sikeres üzleti program után maradt egy kevés szabadidő is arra, hogy ellátogassunk a Kakum Nemzeti Parkba és a Cape Coaston található erődbe.

02.jpg

A múlt héten Ghánai viszonteladó partnerünk látogatott meg bennünket budapesti irodánkban, mely látogatást Augusztusban fogunk viszonozni, amikor már telepítjük az első SkyDream Cam kamerákat.

01.jpg

Külön és kiemelt köszönettel tartozunk a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek, Magyaország Ghánai Nagykövetségének, Szabó András Nagykövet Úrnak, Békési Dávid külgazdasági attasénak, Ms. Billey Sung-nak és a Ghánai-Magyar üzleti tanácsnak, hogy proaktívan és hatékonyan segédkeztek az üzleti találkozók szervezésében és a kapcsolataink építésében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr4914939436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása