WebGarden

A WebGarden blogja

Facsemete projekt hírek

2019. október 11. 14:03 - webgarden

Ahogyan azt megígértük, folyamatosan beszámolunk a facsemete projektünk alakulásáról.

Az ingyenes facsemete projektünkről itt olvashattok bővebben:

https://webgarden.blog.hu/2019/08/23/ingyenes_facsemetekkel_a_fenntartato_fejlodesert

Hogy miért ültetünk el magokat és nevelünk facsemetéket a webdesign, webes és nyomdai grafika, rendszerüzemeltetés és webes rendszerek fejlesztése mellett?

3.jpg

Szeretnénk környezettudatos cégként tenni a jövőért és példát mutatni más cégeknek a társadalmi felelősségvállalás terén. Tudjuk, hogy a facsemete projektünk egy csepp a tengerben, de biztosak vagyunk abban, hogy nem vagyunk egyedül. Tudjuk, hogy a hazai cégeknél van igény a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem, az állatvédelem és megannyi jó dolog támogatására. 

2.jpg

Eljött az ősz, itt az ideje begyűjteni a leendő facsemetéink magjait, hogy elültessük azokat. Első körben a Budapest, XVII. kerületében lévő tölgyfaerdőt látogattuk meg, hogy összegyűjtsünk egy kis faiskolára való makkot. 

1.jpg

Természetesen az ültetésről is hamarosan beszámolunk! Ha a te cégednél is vannak hasonló programok, írjatok üzenetet a WebGarden Facebook oldalának, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr7215217524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása