WebGarden

A WebGarden blogja

WebGarden, Katar

2019. december 04. 12:13 - webgarden

Hello Katar, itt a WebGarden    

Napsütés, gigantikus épületek, előkelő légitársaság, luxus, arab vendégszeretet, korlátlan lehetőségek: ez Katar.

qatar_13.png

Egy szerencsés időzítés következtében sikerült csatlakoznunk az MKIK üzleti delegációjához, részt venni a Silk Road kiállításon és kicsit elmenekülni a hideg, esős európia idő elől a mindig napsütötte Perzsa-Öbölbe.

qatar_11.png

Napi 2 járat van Budapest és Doha között, amit a Qatar Airways repül. Az út kb. 5,5 óra, így nem mondható hosszúnak. A légitársaságot nem kell bemutatni, mi a cégnél mindig is nagy rajongói voltunk annak a minőségnek, amit nyújtanak és annak a növekedésnek, amit az elmúlt időszakban átéltek és átélnek.

qatar_08.png

A minőség, a luxus és az óriási léptékben történő növekedés egész Katart jellemzi. Gőzerővel készülnek a 2022-es foci vb-re, hatalmas infrastrukturális fejlesztések készültek el és készülnek jelenleg is. Katar nem csak egy gazdag sivatagi ország lesz nemsokára, Katar egy luxus turista paradicsom is (lesz), ahol pezseg az üzleti élet.

qatar_05.png

Igazi multikulturális együttműködés, ahogyan épül az ország. A világ legjobbjai dolgoznak azon, hogy minden tökéletes legyen a világbajnokságra és az azt követő időszakra. Szerencsénk volt betekinteni a kulisszák mögé, hogyan készülnek a vb-re.

Nagy örömmel láttuk, hogy a fenntartható fejlődés maximális figyelembevételével építkeznek, a felépült stadionok a nemzeti örökség tervét képezik. A világbajnokság után a stadionok lelátóit fejlődő országoknak ajándékozzák és a stadionokat szállodákká, irodaépületekké, iskolákká és egyéb hasznos funkciójú épületekké alakítják át.

qatar_10.png

Köszönjük az MKIK-nak és Magyarország Katari Nagykövetségének a sok segítséget és a remekül megszervezett üzleti programokat, melyek nagyon hasznosak voltak számunkra.

qatar_03.png

A Silk Road kiállításon és a delegációnak szervezett programokon sok hasznos kapcsolatra leltünk, melyek remélhetőleg komoly együttműködések kezdetét jelentik számunkra.

qatar_12.png

Dohában, a fővárosban egymás után épülnek a szebbnél szebb felhőkarcolók, melyekben vagy irodák vagy lakások vagy szállodák vagy éppen szórakoztató egyégek működnek. Úgy gondoljuk, hogy a WebGarden szakértelmével és termékeivel hasznos résztvevője tud lenni ennek a fejlődésnek.

qatar_02.png

Biztosak vagyunk benne, hogy az IT üzemeltetésre nagy igény van, hiszen az irodákban cégek működnek, ahol fontos a minőségi infrastruktúra (gyors hálózat, biztonságos szerverek, biztonsági mentés az adatokról, csapatmunka elősegítése, közös adattárolás, nyomtatók és egyéb hálózati eszközök megosztása, jogosultság kezelés). A szállodákban az alap céges infrastruktúrán kívül működtetni kell jó minőségű internet elérést és IP telefonokat is. Mi, a WebGarden-nél ezeket a szolgáltatásokat megbízható módon és jó ár-érték arányban tudjuk szállítani. A távolság nem akadály! A napi 2 repülőjárat összeköti a két országot, munkánk legnagyobb részét távolról is tudjuk végezni, de a helyszínen is tudunk lenni természetesen megfelelő ütemezéssel.

qatar_07.png

Weboldalkészítés szolgáltatásunk is elérhető akár kis weboldalról akár nagyvállalati portálról van szó, állunk rendelkezésre.

Grafikus csapatunk örömmel áll rendelkezésre acrulattervezés, print design szolgáltatásunkkal.

A SkyDreamCam szolgáltatásunk pedig talán aktuálisabb nem is lehetne jelenleg. A számtalan szállodából csodálatos kilátás nyílik a városra, az öbölre vagy a sivatagra. Nem ritka az akár 60 emeletes épület sem a városban. Szeretnénk megmutatni a kilátást, a városképet a világnak! Svájcban jelenleg több, mint 3100 webkamera működik, Katarban kb. 10 darab.

qatar_06.png

A szolgáltatás keretében kamerákat szerelünk szállodák tetejére, ahonnan élő videóban közvetítjük a kilátást, a naplementét, a napfelkeltét, a város pezsgését vagy éppen a kikötő sétahajóinak forgalmát. Az élő videó közvetítést beépítjük az adott szálloda weboldalába, valamint az előző napból egy gyorsított felvételt is elérhetővé teszünk 1 percben. Marketing csapatunk gondoskodik arról, hogy az ország iránt érdeklődő turisták megtalálják az interneten az élő videó közvetítést, ezáltal ellátogassanak ügyfeleink weboldalára. Egy SkyDream élő videó havonta 3-90000 új, egyedi látogatót tud hozni a szálloda weboldalára, amely látogatók potenciális turisták.

qatar_14.png

Az ingatlan fejlesztőknek is komoly előnyt jelent a SkyDreamCam használata. Egy vagy több telepített kamerával rögzíteni tudjuk az egész építkezést, melyből a teljes építkezés végén egy gyorsított felvételt, time-lapset készítünk.

Amennyiben lakóépületről van szó, a lakások vásárlói akár egy személyre szabott felületen tudják követni az építkezést és meggyőződni róla, hogy leendő lakásuk rendben épül és szépül.

qatar_01.png

A kinti tartózkodásunk során nagy örömünkre szolgált, hogy aláírtunk egy szándéknyilatkozatot Saad Al Baddagh Úrral, aki az Al Hafeet Group vezérigazgatója. A szándéknyilatkozat megerősíti, hogy a WebGarden Magyarország és az Al Hafeet Group Magyar-Katari vegyesvállalatot kíván létrehozni a WebGarden IT infrastruktúra szolgáltatásának és a SkyDreamCam katari piacra való bevezetése és értékesítése céljából.

qatar_09.png

Tárgyalásokat folytatunk az Al Jassra Grouppal is egy lehetséges együttműködés céljából, ahol, mint kiderült egy kedves magyar honfitársunk is dolgozik.

Bátran kijelenthetjük, hogy talán még idén a WebGarden képviselet megalakul Katarban, de addig is bármikor állunk a katari cégek rendelkezésére fent említett szolgáltatásainkkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr1415337828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása