WebGarden

A WebGarden blogja

A SkyDreamCam bemutatja: Ghána első turisztikai webkamerája

2020. február 03. 21:26 - webgarden

A SkyDreamCam by WebGarden, ahogyan ígértük bemutatja és promótálja azokat a helyeket, amelyeket mindenképpen érdemes felfedezni. 

Tudjuk, hogy akik bennünket választanak, nem fognak csalódni. Havonta több ezer látogatót vonzunk az ügyfelünk weboldalára, mely látogatók potenciális turisták. Ezért nevezzük a SkyDreamCam szolgáltatást innovatívnak és hatékonynak, ha egy turisztikai desztináció népszerűsítéséről beszélünk. 

Legújabb webkameránk a Zaina Lodge luxusszállodából, a szavannából közvetíti a kilátást, amit az oda látogató szállodavendégek a feszített víztükrű medencéből láthatnak. 

Nézzük meg egy time-lapse-en, hogyan fürdenek az elefántok és isznak a tóból más, ott élő állatok:

 

Köszönjük a Ghánai-Magyar üzleti tanácsnak, Magyarország Accrai Nagykövetségének és a Zaina Lodge-nak, hogy létrejöhetett ez a nagyszerű projekt. 

A webkamera élőképe:

 /A kamera a szavannát mutatja a nemzeti parkban, így csak nappal látható/

 

Itt pedig a második webkamera képe látható:

Amennyiben Te is szeretnéd így reklámozni szállodádat, keresd fel a SkyDreamCam weboldalát.

hd.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr4015453852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása