WebGarden

A WebGarden blogja

Segítünk átállni a távmunkára

2020. március 16. 11:10 - webgarden

A WebGarden-nél is átállunk távmunkára a napokban, ezzel segítünk a járvány elleni harcban, munkatársaink,  családtagjaink és minden embertársunk védelmében. Cégünk továbbra is zökkenőmentesen biztosítja szolgáltatásait és a fejlesztésekre vállalt határidőkben sem várható változás, hiszen munkatársaink számára otthonról is elérhető a cég teljes infrastruktúrája. 

network.jpg

A kollégák IP telefon segítségével díjmentesen tudnak egymással kommunikálni, a VPN segítségével elérhetőek a file szerverek és a fejlesztői környezet. 

Képtalálatok a következőre: cisco ip phone

A kapcsolattartás tehát folyamatos lesz csapaton belül, ezen kívül napi 2 videó konferencia lesz a projekt menedzserek és a projekten dolgozó kollégák között. 

Természetesen a rendszer üzemeltetési feladatainkat is ellátjuk. Ha a kollégák helyszíni munkára mennek az ügyfeleinkhez, kötelező módon szájmaszkot fognak viselni és ellátjuk őket a megfelelő védelmet nyújtó kézfertőtlenítővel is, így sem a kollégáink, sem az ügyfeleinknek nem kell tartani a fertőzéstől. 

Amennyiben a ti cégeteknél is gondolkodtok a távmunkára való átálláson, forduljatok hozzánk bizalommal. Segítünk felállítani az ehhez szükséges rendszereket, hogy teljes nyugalomban és biztonságban tudhassátok kollégáitokat és a cég is zökkenőmentesen működhessen.

Informatikai infrastruktúra üzemeltetés megrendelése esetén a bevételeinkből a Speciális Állatmentő Egység alapítványt és a facsemete programot is támogatjuk, ezáltal ti is részt vehettek a társadalmi felelősségvállalásban.

wg_blog_img4.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr815525308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása