WebGarden

A WebGarden blogja

Díjat nyert a WebGarden az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerrel

2021. január 08. 18:11 - webgarden

A WebGarden továbbra is elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és az állatvédelem iránt.

Ahol tudunk, lehetőségeink szerint mindig segítünk és segíteni fogunk. Így jött az EVÁR (Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer) ötlete is a COVID-19 járvány első hullámában. 

Egy olyan rendszert álmodtunk meg, amely közös platformot ad az állatvédő szervezeteknek és segítséget nyújt a gazdiknak a járvány és a lezárások alatti időszakban.

Mivel a legtöbb állatvédő szervezet leterhelt, ezért első sorban a megelőzésben, a lakosság felkészítésében és az összefogásban láttuk a megoldást. 

na_02-02.png

Az EVÁR folyamatos tájékoztatása sok gazdihoz eljutott és hisszük, hogy sok embernek és állatnak tudtunk ezzel segíteni. 

Mivel az EVÁR-hoz már 55 állatvédő szervezet csatlakozott és folyamatos a közös munka a platformon, ezért szerettük volna. ha ez a kezdeményezés a járványhelyzet elmúlásával is megmaradna és az állatok segítségére szolgálna. Jelenleg egy általános bejelentő rendszer modulon dolgozunk, mely webes és mobilos felületen is lehetővé teszi majd, hogy a segítségkérések a legközelebbi illetékes szervezetekhez eljussanak pontos helyszín megjelöléssel.

Az új rendszer segítségével egy állat élete már nem azon fog múlni, hogy szembemegy-e a segítségkérés közösségi oldalos bejegyzése egy állatmentővel vagy nem.  

A WebGarden által fejlesztett Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer a KREATÍV és a Vodafone közös pályázatán ezüst díjat nyert. 

webgarden_kft_001.jpg

Köszönjük a bizalmat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr6216377730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása