WebGarden

A WebGarden blogja

A SkyDreamCam megfelelt a Digitális Jólét Program validációs elvárásainak

2022. február 07. 15:47 - webgarden

A WebGarden a Digitális Jólét Program mentorált cégeként sok országba eljutott, hogy promótálni tudjuk a SkyDreamCam turisztikai webkamera szolgáltatásunkat.

bg.jpg

Ennek eredményeként már több ország digitális országimázs építéséhez járulunk hozzá azzal, hogy a legszebb tájakról élő videót sugárzunk legyen az a festői Montenegrói tengerpart, a magas és havas hegyek vagy épp a szavannai tó Ghánában, ahová az elefántok, antilopok és vaddisznók járnak inni. 

 

Örömmel vettük át a Digitális Jólét Program Validált Digitális Vállalkozás tanúsítványt, mely tanúsítja, hogy a WebGarden SkyDreamCam digitális megoldása megfelelt a Digitális Jólét Program jogi, pénzügyi és műszaki validációs elvárásainak! Köszönjük szépen!

webgardenhu_v2.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr2717275810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása