WebGarden

A WebGarden blogja

Thaiföld újra nyit – Magyar cég segíthet be az újranyitásba

2022. május 02. 13:00 - webgarden

2022 május 1.-től Thaiföld eltörli a Test & Go beutazási feltételeket az oltott beutazók számára. 2022 május 1.-től Thaiföld eltörli a Test & Go beutazási feltételeket az oltott beutazók számára. A Covid-19 járvány során nagyon nehezen lehetett eljutni a népszerű turistaparadicsomba és a korlátozások sokáig kitartottak. Most végre eltörlik a korlátozások nagy részét, így ismét várják az utazókat.

20220423_093530.jpg

 

Magyarország Thaiföldi Nagykövetsége és a Digitális Jólét Nonprofit Kft. üzleti eseményre hívott bennünket Bangkokba, ahol Magyar Smart City megoldásokat mutathattak be a meghívott vállalkozások, így mi is a Smart City Forum keretében.  

20220420_112716.jpg
Az eseményre a nagykövetség mellett található elegáns szállodában, a The Okura Prestige Bangkok Hotelben került sor. 

A WebGarden Kft. ügyvezető igazgatója, Kodolányi Endre is előadást tartott a megjelent üzletembereknek, melyben bemutatta a SkyDreamCam by WebGarden termékünket.  

img-20220420-wa0008.jpg

img-20220420-wa0002.jpg
Mint az a prezentációban is bemutatásra került, a SkyDreamCam termékünknek több területen is létjogosultsága van a Thai piacon:

  • Bemutathatóak a turisztikai látványosságok élő videóstreammel, mely élő videót a turisztikai ügynökség vagy szálloda weboldalán tesszük elérhetővé. Ezáltal havonta több száz vagy akár több ezer látogató érkezik az adott weboldalra, mely látogatók potenciális turisták. 
  • Élő forgalom és dugófigyelésre is lehet használni, melyet a közlekedők láthatnak, de a napi time-lapsekből akár évekre visszamenőleg is lehet követni a forgalom változását, periodikusságát, napszakon belüli változását
  • Építkezéseken a kivitelező weboldalán élőben lehet követni a munkálatokat, mely növeli a bizalmat a kivitelező iránt, emellett az építkezés végén egy rövid time-lapset tudunk készíteni, ahogyan felépült az egész épület

20220420_133555.jpg
A Covid utáni újranyitás környékén nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy a SkyDreamCam termékkel bemutathassuk az ország nem csak ismert, de ismeretlen, eddig felfedezetlen térségeit is a turisták számára.  

20220420_133608.jpg

Bangkok hatalmas felhőkarcolóiról gyönyörű kilátás nyílik a városra vagy éppen a szép parkokra. Az 57. emeleti SkyBarnak a legjobb marketing megoldás lehet a SkyDreamCam, hiszen meg tudja mutatni, milyen kilátásban lesz része annak, aki felmegy oda egy koktélra.

20220422_062802.jpg
Nagyon sok skybar található Bangkokban, mindegyik egyedi és luxus kialakítású, szebbnél szebb kilátással és helyszínekkel.  

20220420_225202.jpg
Phuket pezsgő strandjait is be tudjuk mutatni, azonban a szigeteken elhelyezkedő szállodákról, a természetben és kevésbé felkapottabb tengarpartoknál található szállodák filmbe illő látványát is be tudjuk mutatni világszerte a potenciális turisták számára. 

20220424_143355.jpg
Betekintést adhatunk Patong pezsgő tengerparti sétányára – a kamerát megfelelően magasra installálva a személyek nem kivehetők a képen, ezért nem kell senkinek attól tartania, hogy felismehető lenne egy online élő videóban, azonban az utcában lévő pezsgést, tömeget, jó hangulatot mindenképp el tudjuk juttatni a külföldi érdeklődők felé. 


20220424_181830.jpg

 Az előadás után több kapcsolatfelvétel is történt leendő helyi partnerekkel. A program második napján a nagykövetség tárgyalójából tartottunk egy-egy előadást a Thai Smart City Ambassadoroknak a Hyper Cégek Bemutatkozás a DEPA Smart City Ambassador program keretében, akik az ország különböző térségeiben élnek és térképezik fel a lehetséges innovatív smart city megoldásokat. Az előadás szintén sikeres volt, elkezdtük a tárgyalásokat.

 img-20220422-wa0037.jpg

A rendezvény után alkalmunk nyílt egyeztetni Dr. Sipos Sándor nagykövet Úrral, aki támogatásáról biztosította cégünket és elmondta, hogy személyesen is közben fog járni, hogy SkyDreamCam kamerák reklámozhassák Thaiföldet a külföldi turisták számára, mely a WebGarden számára is jelentős siker, hiszen egy újabb országban fogják használni ezt a szolgáltatásunkat. 

 20220421_132744.jpg

A hét második felében Phuketre utaztunk, ahol találkoztunk Phungdet Thanusak Úrral, Magyarország tiszteletbeli konzuljával és a Phuketi Gazdasági is Iparkamara elnökével. Thanusak Úr is támogatásáról biztosított bennünket és már el is kezdtünk dolgozni a phuketi kamera helyszínekkel kapcsolatban.

Természetesen meglátogattuk Thaiföld első elefánt mentőhelyét is, ahol 40 hektáros területen élnek mentett elefántok, akik már nem lesznek soha megkötözve, nem ülnek rájuk emberek és nem kényszerítik őket semmi olyanra, amihez nincsen kedvük. Reméljük őket is tudjuk hamarosan a SkyDreamCam-el támogatni és reklámozni.  

20220425_143057.jpg

Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen távoli országban is cégünk szolgáltatása és terméke fog működni. Mindez a lehetőség nem jött volna létre Dr. Sipos Sándor nagykövet Úr, Balla Kamilla külgazdasági attasé – Magyarország Thaiföldi Nagykövetsége, Zakar Dóra és Jobbágy László – Digitális Jólét Nonprofit Kft. profi szervezése és segítsége nélkül.


Készülj Thaiföld, hamarosan újra találkozunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr717821879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása