WebGarden

A WebGarden blogja

Tovább fejlesztettük a pizzakutya.hu-t

2021. március 31. 13:27 - webgarden

facebook_link.jpg

Lelkesen dolgozunk legújabb kezdeményezésünkön, a pizzakutya.hu rendszerén. Nem csak fejlesztjük és üzemeltetjük a weboldalt, hanem a gazdikereső matrica nyomtatást is mi végezzük folyamatosan. 

matrica.jpg

Fotó: Tücsi kutya gazdikereső matricája

Az oldal elindulása óta több új modult is beépítettünk a rendszerbe, hogy még egyszerűbben és gyorsabban sikerüljön szuper gazdikhoz adni a gazdikereső kutyusokat. 

Az első modul az esélyegyenlőségi modul. A gazdikeresőket első sorban úgy látják a látogatók, hogy a matricán lévő QR kódot leolvasva eljutnak a profiljukbra. Azonban a Pizzakutya gazdikeresőit nem csak a matricákon, hanem online is hirdetjük. Sokat gondolkoztunk azon, hogy a kutyusok listázásánál mi legyen az alapértelmezett sorrend. Felmerült, hogy bekerülési sorrendben legyenek, azonban sokkal jobb ötletünk támadt. 

Mérjük azt, hogy egy kutyusra mekkora az érdeklődés, hányan nézik meg a profilját és kik azok, akiknek kevesebb online látogatója van. Így kézenfekvő volt a döntés, hogy azokat tegyük előre, akiket kevesebben látogatnak. Ez a rendezés folyamatosan módosul annak megfelelően, hogy kit mennyien néznek. Tehát egyik percben lehet, hogy Vulpex van az első képen, de később már lehet, hogy Bosco kerül előre, ha többen is leelőzik őt. Így adunk esélyt mindenkinek egyformán és igazságosan. 

listazas.jpg

Fotó: Pizzakutya.hu gazdikeresői

A következő csinosítás a közösségi oldalakon való megosztásra fókuszált. Korábban csak kis bélyegképek jelentek meg egy-egy bejegyzésnél, most már szép nagy fotók láthatóak a hírfolyamban, ha megosztotok egy gazdikeresőt.

kozossegi_megosztas_1.jpg

Fotó: Echo kutya gazdikereső profilja a közösségi oldalon

Végül, de nem utolsó sorban egy nagyon fontos modul került beépítésre, az adományozó modul. 

Mint azt korábban is kommunikáltuk, a kutyusok az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszer tagszervezeteinek a gazdikeresői. Így több szervezet gazdikeresőjével találkozhattok a Pizza King pizzás dobozain. 

Mostantól nem csak örökbe tudtok fogadni a Pizzakutyán, de a kutyusokkal foglalkozó állatvédelmi szervezeteket is tudjátok támogatni. Az adatlap alatt megjelenik ugyanis a szervezet számlaszáma, ha fogad 1% felajánlásokat, akkor az adószáma, ha van Paypal számlája, akkor pedig egy kattintással közvetlenül, akár bankkártyával is tudjátok támogatni az adott szervezetet. 

adomany.jpg

Fotó: Töpi-Nintendó gazdikereső adatlapja és információ arról, hogyan tudjátok támogatni az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítványt

Reméljük sok rászoruló kutyuson tudunk segíteni kezdeményezésünkkel! Hamarosan útjára indul a Pizzacica.hu oldal is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr4116486426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása