WebGarden

A WebGarden blogja

Pénztermelő gépet kapott a Speciális Állatmentő Egység

2021. május 11. 22:44 - webgarden

A Speciális Állatmentő Egység egy különleges alapítvány, amely nem gyűjt adományokat Magyarországon.

Szeretné, ha divat lenne a cégek társadalmi felelősségvállalása és minden eszközzel ösztönzi a cégeket arra, hogy kivegyék belőle a részüket. Például a mentőautóinak a matricázásán is szerepelnek a támogatók vagy a közösségi oldaluk fejlécében. 

A WebGardennél szívügyünk az állatvédelem, így az alapítvány működési költségeinek a 70-90%-át ügyfeleink segítségével finanszírozzuk. Amennyiben bennünket választ egy ügyfél, a profit egy részét az alapítvány működésére fordítjuk úgy, hogy szolgáltatásaink nem drágulnak emiatt. 

Most rendhagyó módon segítünk a Speciális Állatmentő Egységnek. Összeraktunk nekik egy kripto bányát, ami folyamatosan termeli számukra a pénzt (nem rengeteget, de sok kicsi sokra megy alapon nagyon hasznos). 

img_8478.JPG

Az első betakarítás már meg is történt és szuper hasznos dolgokat vásároltak belőle. Jelenleg olyan cég segítségét várják, amely támogatás formájában szigetüzemű napelemes rendszerrel tudja megtáplálni a kis bányát, így csökkentve a környezeti terhelést és az áramszámlát.

 

Adomány a kibertérből - Napelemes cégek támogatását, együttműködését keressük! Tudjátok, hogy nem szoktunk...

Közzétette: Speciális Állatmentő Egység – 2021. május 11., kedd
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webgarden.blog.hu/api/trackback/id/tr6216556682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása